Saturday, February 23, 2008

Μετά από πρόσκληση του μυστήριου Pavlos σε ένα bloggoπαίχνιδο για το τι βιβλίο έχουμε μπροστά μας μπλα μπλα μπλα, απαντώ με το βιβλίο ο Σεξουαλικός Πίθηκος, του Ε. Καφετζόπουλου.

...Όποιος όμως έκανε τη βόλτα του στις σαβάνες της Αφρικής, θα βρισκόταν μπροστά σε μια ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία του ίδιου θέματος, της "φαλλικής απειλής", αυτή τη φορά με ήρωες τους ζωντανούς μπαμπουίνους ή τους κερκοπίθηκους, που δεν χάνουν την ευκαιρία να επιδείξουν το στητό τους πέος σε κάθε φιλική ή εχθρική συνάντηση. Κάθε ομάδα έχει τους φρουρούς της που κάθονται σε εμφανείς θέσεις με τα σκέλια ανοιχτά. Αν και συνήθως το πέος είναι τραβηγμένο, μόλις πλησιάσει κάποιος παρείσακτος, αμέσως προκαλείται μια ισχυρή και δυναμική στύση.



Συνοπτικά εδώ οι κανονισμοί του παιχνιδιού :
1. πιάνουμε το βιβλίο που βρίσκεται πιο κοντά μας αυτή τη στιγμή
2. το ανοίγουμε στη σελίδα 123 (αν είναι μικρό, παίρνουμε το επόμενο κοντύτερα σε μας, που έχει τουλάχιστον 123 σελίδες)
3. βρίσκουμε την πέμπτη πρόταση
4. αντιγράφουμε τις επόμενες τρείς δλδ την έκτη, έβδομη και όγδοη και
5. βρίσκουμε άλλους πέντε ατυχείς να τους πασάρουμε το παιχνίδι...

τώρα δεν ξέρω από εσάς ποιοι έχουν δεχτεί ήδη την πρόσκληση, θα ήθελα όμως να δω τι έχουν δίπλα τους και διαβάζουν οι εξής:
η αγαπημένη της θεάς Bast moody, ο αιγύπτιος come out of the closet revqueer, ο mr Smile 2006, 2007, 2008 impressed guy, ο βασιλικός θιασάρχης billzouk (ε, φακ γιου πουλάκι μου, είπαμε!) και τα αιγυπτιακά διπλοφουρνιστά μπισκοτάκια του cookie basher.

6 comments:

ΠΑΥΛΟΣ said...

Και γω νόμιζα ότι στο κρεββάτι σου θα είχες την Αιγυπτιακή βίβλο των νεκρών.

Καλημερούδια

nikisot said...

kai egw ayto perimena:P
smouts

Equilibrium said...

Απαπα! Τι είναι αυτά που διαβάζεις!
Δεν το περίμενα αυτό από σένα
:PPP

Μα που είναι οι "Τεχνικές για να μουμοποιήσετε σωστά ένα πέος σε στύση" που σου χάρισα στο Καρνάκ!?

Εεεεε που?!

mahler76 said...

Εγώ πάλι ήμουν σίγουρος για το αναγνωστικό επίπεδο του Θεού.
Μάκια αγορίνα.

Ρεμπεσκές said...

Εγω παλι το μονο απο αυτο το κουζουλοπαιγνιο ειναι πως εμαθα *απο σενα* πως υπαρχει τετοιο βιβλιο...Θα το τσιμπησω σε καμια βιβλιοθηκη...Ευγε

billzouk said...

Ευχαριστω για την προσκληση. Εχω γραψει ηδη. Παω να κανω ενα update!