Tuesday, December 4, 2007

Opera Babes - Casta Diva


Καλώς ήρθες πάλι τρελό μου καρναβάλι!
Καθρέπτες χρυσοί, βενετσιάνικες μάσκες, μπακίρια και γιουρντάνια, όλα έχουν επιστρατευτεί για το συμπαθητικό τούτο κλιπάκι των opera babes.
Εν αρχή η είσοδος των κοριτσιών στο πλάνο, θυμίζει είσοδο μερικών στο sodade. Οι κουρούπες σχήματος περιστεροφωλιάς δε φαίνεται να εμποδίζουν τις σοπράνες, οι οποίες ευθύς αμέσως ξεκινούν την άρια. Η ξανθιά σοπράνο έχει μαδήσει παγώνι για ντεκόρ στην κουπ, ενώ η μελαχρινή μέτζο σοπράνο προτίμησε να φορέσει στο λαιμό το περιδέραιο της νεκρής Νεφερτίτης, ώστε να μην υπολείπεται σε ομορφιά και χάρη (σε φωνή χάνει σε σχέση με την ξανθιά). Φορέματα ευγενική προσφορά του Οίκου Νυφικών Ντέπη από το Περιστέρι, τα οποία καταλήγουν σε μαδημένο κύκνο. Ανατριχιατικό το μπλέ κολάν της ξανθιάς, το οποίο συνδιάζεται ανεπιτυχώς με ψηλοτάκουνο πέδιλο Μπουρνάζος. Αόριστα ιπτάμενα πλάνα από πολυελαίους, κάγκελα κλπ συμπληρώνουν το κόνσεπτ. Η μέτζο σοπράνο, με διακριτικά σκουλαρικάκια, κ βάψιμο που θα έκανε κάθε μακιγιέρ να ανατριχιάζει δίνει τον καλύτερό της εαυτό.
Κινησιολογικά δεν έχουμε καμία πρωτοτυπία, αφού οι κυρίες μου μένουν στο ίδιο δωμάτιο και η κάμερα φροντίζει και περιστρέφεται γύρω τους, κάνοντας που και που αναγκαστικά τρομακτικά κοντινά πλάνα στη μέτζο σοπράνο που φέρνει λίγο σε τσατσά.
Ας επικεντρωθούμε και λίγο στο κομμάτι, στο 1.27 έχουμε σόλο της ξανθής σοπράνας - η μέτζο έχει εγκαταλείψει, δε φτάνει εκεί ψηλά, στο 1.32 για τους πολύ παρατηρητικούς, φαίνεται το βλέμμα όλο ζήλια και φθόνο... στη συνέχεια όμως συμμετέχει και η μέτζο, αφού βέβαια η ξανθιά έχει κατέβει οκτάβα.
Συνεχίζονται τα πλάνα πάνω στα νυφικά (άντε και στα δικά μας οι λεύτερες) και στα κοσμήματα (πως κατάφεραν και γλύτωσαν από την αρχαιολογική δεν το γνωρίζω). Η ξανθιά ή που έχει πυρετό και υποφέρει έτσι ντυμένη καραγκιόζης ή είναι υπό επήρεια ουσιών. Τα κορίτσια συνεχίζουν να κόβουν κύκλους στη σάλα, κοιτάζοντας όλο νόημα και η μέτζο τολμά και σουφρώνει και τα βαμμένα χειλάκια της.
Στο τέλος του κομματιού στο 4.55, η ξανθιά που μόνο αυτή μπορεί βγάζει την τσιρίδα της, η μέτζο πίσω έχει σκάσει και δίνει εντολή να σβήσουν στιγμιαία τα φώτα, να μην βγει δεύτερη. Τα φώτα όμως επανέρχονται και ναι μαντάμ, φάτε τη σκόνη από την ξανθιά!
Θα επανέλθουμε πάλι στο φαινόμενο Opera Babes, τώρα ώρα να καθαρίσω τη βεράντα μου από την άμμο της ερήμου, οι δουλάρες μου έχουν ρεπό βλέπεις...

4 comments:

mahler76 said...

Πέθανα με το βίντεο, αλλά κυρίως με το σχολιασμό. "Εν αρχή η είσοδος των κοριτσιών στο πλάνο, θυμίζει είσοδο μερικών στο sodade." Απλά λατρεμένο!!!!

Cinestef said...

Καλά, το βίντεο θεϊκό, αλλά ο σχολιασμός σου κάτι παραπάνω...

Anubis said...

cinestef έμαθα σας αρέσει ο Puccini... τι όμορφα! καλώς σας βρήκαμε ανάμεσα στους επισκέπτες του ιερού τούτου blog

Cinestef said...

Recoooooooooooooooondita aaaaaaaaaaarmoniiiiiiiiiiiiiiiiiia
di bellezze diveeeeeeerse!
È bruuuuuuuuuna Floooooriaaaaa, l'ardeeeeeente amaaaaante miiiiiiaaaa...

μπα... καθόλου!