Tuesday, March 18, 2008

Dolly Parton - Better Get To Livin'

Είναι 2:30 το βράδυ, κάθομαι στο περιστύλιο του ναού μπροστά στο λάπτοπ. Οι δάδες τριγύρω σιγοκαίνε, οι ιερείς μου έχουν ανάψει λιβάνια και αποσύρθηκαν στα ενδότερα, τα τσακάλια μου κοιμούνται γλυκά, οι κροκόδειλοι γύρισαν στον ποταμό και ο θεός Thoth που έχει έρθει για επίσκεψη, χαζεύει παραδίπλα τα άστρα στον ουρανό, πίνοντας μαύρο τσάι. Αυτή τη φορά σας έχω ένα μήνυμα ζωής, τύπου "άσε το ίντερνετ και get a life" (γκέρε λάιφ για τον γ(κ)αμει bear) από την Dolly Parton. Η Dolly Parton, όπως θα διαπιστώσετε είναι μια ταλαντούχα μούμια.. ε κυρία ήθελα να πω, με μεγάλα ταλέντα. Ξαδέρφη της Sarah Roufaton, επίσης καλλιτέχνης, αλλά σε άλλο είδος. Ας περάσουμε όμως στο ψητό:




"Εδώ το καλό το τσίρκο, για περάστε, για περάστε", κόσμος μαζεύεται δειλά δειλά, να δει τι κουμάσι είναι αυτό που κουβαλήθηκε στην ήρεμη επαρχία του αμερικανικού νότου, εκεί που τα ουίσκι ωριμάζουν στα βαρέλια και ο άνεμος χορεύει το καλαμπόκι (το κριθάρι είναι από άλλη ιστορία). Εισιτήρια κόβονται και η Λαμπίρη ντυμένη Indiana Jones (Strahd αφιερωμένο) παρουσιάζει το show. Κάπου είδα μια μαϊμού ή με γελούν τα μάτια μου;
Μεταφερόμαστε στα καμαρίνια, όπου είναι η γιαγιά του Κέρμιτ σε πράσινη μπουμπουνιέρα (αναλογιζόμενοι την ηλικία της, μάλλον για κόλλυβα θα έπρεπε να μιλάμε), η οποία φορά τα κοσμήματα της χήρας Χατζηχρήστου και τις βλεφαρίδες του Ζαχαράτου. Η Dolly μπροστά στον καθρέπτη με μαύρο συνολάκι, μαλλί μ'εχει-ξεράσει-δράκος και καπέλο με την ουρά του Ντάφυ Ντακ μας λέει κάτι σε "τα ΄χω όλα μωρή στη ζωή μου εκεί να σκάσεις να με ζηλεύεις".
Το show ξεκινά, βλέπουμε τις Tenesseώτισσες με τα αντικαταθληπτικά τους, όλες μες τη μαυρίλα λες και σχόλασε μόλις η κηδεία, το ξανθό μαλλί φοριέται πολύ στον αμερικανικό νότο, φαίνεται όλο το δειγματολόγιο πάνω στις κουπ. Η δικιά μας με κόκκινο-μαύρο συνολάκι, στρασάκια, καμτσίκι στο χέρι και την ουρά του τζίτζικα ξεκινά το τραγούδι. Μας λέει το μυστικό της επιτυχίας της και οι άλλες την κοιτάζουν από κάτω και δεν νιώθουν. Τις συμβουλεύει να "το δείχνουν, να το δίνουν, να το ξυρίζουν (αυτό μάλλον μόνος μου το άκουσα)" και γενικότερα να ξεμιζεριάσουν και να ζήσουν τις ζωές τους. Ύφος Τένια Μακρή στο πιο whore όμως.
Γίνεται και διαδραστικό το show, έχει και εποπτικά μέσα, μας δείχνει σε μια μικρή κουζίνα την Dolly, με απλή καθημερινή ενδυμασία σπιτιού (ναι καλά μας έπεισες) να συμβουλεύει τη φίλη της, που ενδέχεται να είναι η celine dion στα νιάτα της (να σκάσεις toymaker). Η celine ηλικιακά θα μπορούσε να είναι κόρη της, αλλά έχουν αλλάξει τα ρούχα και καλά να μας μπερδέψουν και να φανούν συνομήλικες. ρε ουρτ! Η celine έχει πλαντάξει στο κλάμα, η Βιργινία Λεούση της είπε ότι η ζωή της είναι χάλια, το σπίτι της αχούρι, τα ρούχα της τσέλιος, ότι είναι χοντρή, δεν την υπολογίζουν και άλλα κακά πράματα. Δεν το βάζει κάτω αυτή και κοιτά τον ήλιο κατάματα (τι βλήμα).
Η Dolly σκάει μύτη τώρα με παντελόνι ιππασίας, μπότες, κοντογούνι, πουκάμισο φυλακισμένου, γραβάτα και καπέλο ταχυδακτυλουργού. Η τζιτζικοουρά παραμένει η ίδια -κάποιος της είπε ότι είχε σουξέ, δεν εξηγείται αλλιώς. Την πλησιάζουν οι άλλες, αρχίζουν και νιώθουν αυτή τη φορά, χειραψία, σηκώνεται η μαντάμ Parton και πάρτην! αλλάζει ρούχα! Η Λαμπίρη τις οδηγεί προς τα έξω, έχει ήδη ξημερώσει, πως πέρασε η ώρα dolly μου ούτε που το κατάλαβα. Αυτές θα επιστρέψουν σπίτια τους και επιτέλους οι Tennessιώτες θα απολαύσουν και λίγο καλό σεξάκοι.
και εις άλλα με υγεία


update:
πάρε και λίγο Dolly από το σήμερα, έτσι για να μη σκιάζομαι μόνο εγώ

quiz: το πόδι είναι ρήαλ;

12 comments:

Anonymous said...

Μαλιστα μαλιστα...

Κλαπ κλαπ κλαπ...

Προς ενημερωση σου τα εξης
Α)Φακ γιου μπασταρντ αντ νταη σλοουλη*Fuck you bastard and die slowly για να το καταλαβεις* που τολμας και εχεις το θρασος να με αναφερεις στο βρωμερο τουτο ναο με τα μιχ μιχ και μπλιαξ μπλιαξ ιερογλυφικα.
Β)Η Dolly ειναι ξαδερφη της Lola Partola.Η Sarah Roufaton ουδεποτε ειχε συγγενεια μαζι της.
Γ)Οταν περνας στο ψητο,φροντιζεις να βγαλεις και λιγο ψωμακι για να κανουμε παπαρα*papara in simple english*λιγο τυρακι,το κατι της ρε αδερφη...αδερφε εννοω.
Δ)Μαιμου δεν ηταν πουθενα..μαλλον θα ειδες την αντανακλαση σου καπου εκει στο χωρο.
Ε)Βλεπω μια κριτικη σταση,ενα κοτσομπολιο,μια ειρωνια-κακια-απωθημενο εναντιον της Dolly?Μπας και ζηλευεις τα πλουσια καλη της?

και τελευταιο και χειροτερο..

ΣΤ)Γινεται να κανεις αναρτησεις τετοιες για να γελαω το πρωι που ξυπναω *πλεον...)????ΕΕΕ???Φανταστικε τσακαλοθεε???Και θα σου στελνω...Cheesecake!!!!!

Καλημερα μιασμα.Εγραψες :)

Strahd said...

Ντόοολυυυυ;;; Πάρτον!!!


Έγραψες πάλι. :P

mahler76 said...

Anubis, εσύ τελικά την αγάπησες για να κάνεις αυτό το αφιέρωμα.
Τσακαλοθεέ σου στέλνω τα φιλιά μου και προς έγκριση τα σχέδια για το αναψυκτήριο στη Μέμφιδα ξέρεις εσύ.

Marvin said...

χιχιχιχι...

Το χεις ομως με τις μεγαλες κυριες της μουσικης ...

revqueer said...

Αυτη που τη παρουσιάζει είναι η θεά κωμικός Amy Sedaris αδερφή του γκέι έλληνα David Sedaris!

Dolly what's your secret?
Θα απαντούσα, αλλά το επίπεδο μου...

Equilibrium said...

Parton doston... Μια χαρά τη μουμοποίεισες βλέπω πάλι και διατηρείται έτσι ε?..

Α.. εσύ έχεις αγριέψει! Τρελέ! Συναγωνίζεσαι βλέπω το MET.tv στο trash της Τρίτης!

Anubis said...

@γ(κ)αμει bear:
α) βρομερός δεν είναι ο ναός μου, τόσες δουλάρες έχω και τα ιερογλυφικά τόσα χρόνια τα σκαλίζαμε, πρόσεξε τα λόγια σου
β) εμένα έτσι έλεγαν οι πηγές μου
γ) επί της παπάρας πρώτος
δ) τα ληγμένα ήταν μάλλον
ε) θαυμασμός είναι όχι ζήλια.

@strahd: όνομα και πράμα που λέμε

@mahler: την αγάπησα, έχει ωραία φωνή η άτιμη. το αναψυκτήριο άντε να ετοιμάζεται

@marvin: μιλάμε για (ιερά) τέρατα αριανούλη μου

@revakos: αλήθεια, αναγνώρισες την πραγματική ταυτότητα της Λαμπίρη;

@equi: κρατιέται καλά είναι η αλήθεια. δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού. απέναντί σου δε θα με βρεις. κάτω σου ίσως, από πάνω σου ναι, όχι όμως απέναντι

Είδωλο said...

Βρε Photoshop ειναι αυτα, χαζουλι.
Οι μουμιες ειναι πιο σικ.

Hfaistiwnas said...

Μα τι περιγραφές είναι αυτές που κάνεις! Θεϊκές !!! Για το πόδι και την καούκα δεν ξέρω αλλά το φόρεμα είναι real (ίσως και το μόνο πάνω της)...

Anubis said...

@x-ouranou: Κρατιέται πάντως καλά για μούμια. το βυζί τώρα πως το τυλίξαμε, δεν θέλεις να ξέρεις

@hfaistiwnas: το πόδι νομίζω είναι βιονικό. σαν κούκλας είναι.

tovenito said...

σε κάθε σπίτι ένας τρελός και στο δικό μας όλοι!

{.πavλος.} said...

mia xara einai h kopela!
:))))....

[goustarw poly ton/thn kermit pantos - megalh fysiognomia :ppp]