Wednesday, April 23, 2008

Surfing USA (part I)

Agapites mou egyptiofatses, 
o latremenos sas tsakalotheos vrisketai aftes tis meres se yperatlantiki apostoli, gia afto k den vrisketai konta sas. kykloforei diakritika anamesa se agnwstous anthrwpous, vlepei perierga pragmata k anarwtietai pws tha einai to mellon.
oi entypwseis kai ta synaisthimata poikiloun. apo enthousiasmo k ekpliksi mexri apogoiteusi k lypi. as ksekinisoume me merika apo ta vasika. 
-i ptisi apo evrwpi gia ti west coast einai poly pio megali ap oso fantazesai agapimene mou egyptie. ekei pou nomizeis oti exoun perasei ta 3/4 tou taksidiou, k oti vlepontas alli mia tainia (tin 4i kata seira), tha perasei i wra, syneiditopoieis oti kontevoun na perasoun oi mises wres tis ptisis k exeis allo toso taksidi mprosta sou. ekei einai na travas ta tsakaloaftia sou. episeis to oti petas panw apo grilandia k arktiko kyklo k vlepeis ta panta ice cold apo katw sou, dn se kanei na niwtheis k poly aneta (toulaxiston esy pou exeis synithisei to ilio tis erimou k svineis tin kapsa sou katw apo ta foinikodentra). to fagito stin ptisi einai o,ti pio eleeino yparxei ston galaksia mas. plastiko dn to les, ageusto dn to les, ximeia trofimwn to les k mi exontas kati kalytero na kaneis to trws k les k "thank you" stin mauri aerosynodo tis United pou sto servirei. by the way, o tsakalotheos sou, mi exontas kanei practise ta agglika tou, milouse eis gallikin, mexri pou irthe eidikos gallizwn aerosynodos kai m ekane na lew mono kana "ouais" k na kounw katafatika tin kefala mou.
-dipla mou kathotan enan kyrios, metanastis apo tin armenia, se xrwmatismous vas vas o paraskevas, k tigka sto xrysafiko, mazi me ti mexicani mallon gynaika tou. itan san aftes pou paizoun stis sapounoperes k kanoun tin plousia theia (aftes pou dn exoun mpei sto petsi tou rolou, vafontai asxima k an se koitaksoun me to mavro to mati tous pefteis katw kseros apo to matiasma). kalo zevgari dn mporw na pw. mou kratisan k kit kat chunky pou efere o gay aerosynodos, tin wra pou egw roxaliza.
-meta tin prosgeiwsi, to timitiko agima ypodoxis argise na ftasei sto aerodromio konta sta 40 lepta. 40 lepta agwnias gia ton Anubis, toso makria apo to nao tou, xwris tilefwno, anamesa se agnwstous k kati policemanous na ton koitoun perierga.
-terastia aftokinita, pantou mercedes. kathe montelo, kathe xrwma, jeeps, dithesies, sport (oxi, nekrofora dn eida akoma). c class gia tin plaka tous, s class eixan arketoi, kati ml jeepares k doksa ton osiri. dn exoun foro sta kyvika ematha k eskasa apo to kako mou. pantou kinountai me ta aftokinita, akoma k sto hamburgeradiko 100metra apo to grafeio tous. i katanalwsi se gas, asto kalytera, ponaei...
-oi merides einai terasties. o tsakalotheos apofeugei tis zigaries giati dn to glitwnei to egkefaliko. terastia burgers, omeletes, pizzes, k oti allo ligdero k glitsiasmeno xwraei i arrwsti fantasia sas. i xara tis voulwmenis artirias. ta tsimpas me to pirouni k akougetai i ladila milia makria...
-arketa amerikanakia einai tooooooooso hunkia, pou thelw na tous ormiksw. as mn eixa dwsei ton orko agnotitas k tha sou lega twra. aksizei na antallakseis gonidia me tetoia agoria. so many hunks.
-to jet lag einai pio ypoulo k apo tin pethera sou. ekei pou nomizeis oti tin exeis glytwsei, mporei na petagesai ston ypno sou stis 3 to vrady k na mn exeis ti na kaneis. tote vlepeis sti doryforiki ti niki tis hilary stin pennsylvania k nomizw meta koimasai ysixos.

tha akolouthisei k part II. kati waffles pou molis vgikan stin kouzina, fwnazoun to onoma mou..

10 comments:

Κώστας said...

hey! Τι έχετε πάθει όλοι με τα ταξίδια;

Strahd said...

Είσαι στο Αμέρικα τσάκαλε; Πφφφ! You're living my dream. :P Ελπίζω (που είμαι σίγουρος) ότι περνάς καλά. :) Καλό Πάσχα.

Hfaistiwnas said...

ΑΑΑ ώστε εκεί είσαι! Και είχα βάλει τα σκυλιά μου να ψάχνουν! Αχ τι ωραία! Άσε το φαϊ! και ρίξτο στη διασκέδαση (εκτός αν αυτό είναι στο παρτ ΙΙ). Α και να κρατηθείς στα χάνκια! Είπαμε εμπάργκο στα αμερικανικά προϊόντα! Μα όλα εγώ θα στα λέω! Εύχομαι να φέρεις εις πέρας την αποστολή σου! ;) Καλημέρα!!!!

tovenito said...

αμερική αμερική καλά μου έλεγαν πολλοί πως είσαι χώρα μαγική!

g for george said...

"Ας μην είχα δώσει όρκο αγνότητας"

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

Αυτά δεν τα πετάνε απότομα, βρεεεε!!!!


Όσο για τα υπόλοιπα, θα μου τα πεις από κοντά καθώς θα τρώμε σουφλέ σοκολάτας (το πρώτο, όχι το δεύτερο) και θα τρώω κι εγώ τώρα, μιας και τελείωσε η νηστεία!

Άντε, έλα!

Φιλιά!

revqueer said...

Hunkιά τα αμερικανάκια;; Really? Φέρε δύο να τα στολίσω δεξιά κι αριστερά στο σύνθετο.

Είδωλο said...

Η αμερικη ειναι υπεροχη, μακαρι να φευγα κι εγω...

Aviator said...

Θέλουμε πλήρη αναφορά και αξιολόγηση για το νυχτερινό nightlife των συναδέλφων.. Καλά να περάσεις!

comingThrough said...

akouse me... fotografies bgale apo ta oraia ayta paidakia:p

Sunnyvale Mac Repair said...

Loved reading this thank yyou