Wednesday, April 16, 2008

Seth vs Horus

Ήρθε η ώρα να βγάλω λίγα από τα άπλυτα της οικογένειάς μας στη φόρα. Θα σας διηγηθώ αυτή τη φορά μια ιστορία ανάμεσα στον μπαμπά Seth και τον ξάδερφο Horus, γιο του μακαρίτη θείου Osiris και της θείας Ίσιδας.
Αφού είχε γίνει το φονικό του θείου Osiris και είχε ντυθεί στα μαύρα η θειά μου, ο μπαμπάκος που πέρα από την κλίση του για τις γυναίκες, έκανε τις τσαχπινιές του, πρότεινε στον Horus να πάει να πλαγιάσει μαζί του στο ίδιο κρεβάτι. Προσπάθησε αρκετά η αλήθεια είναι για να τον διπλαρώσει. Έβαλε αποσμητικό, έκανε μπάνιο, καθάρισε το ναό του (με αυτή τη σειρά) και άρχισε να στέλνει με τους αγγελιοφόρους του μηνύματα επαινώντας την ομορφιά που έχουν τα οπίσθια του Horus (δεν είναι τόσο όμορφα όσο του revqueer), ο οποίος άρχισε να ανησυχεί μ΄ένα τέτοιο κομπλιμέντο. Εμπιστεύθηκε λοιπόν στη μητέρα του, την Ίσιδα, την προαίσθησή του για τις προθέσεις του Seth. Η μάνα του λοιπόν, τον συμβούλεψε να αποκρούσει τις προτάσεις, που θα μπορούσε να του κάνει ο Seth, με την πρόφαση πως το σώμα του είναι υπερβολικά αδύνατο, για να αντέξει στις εφόδους του. Αν όμως ο Seth επιμένει και προχωρήσει στην πράξη, θα πρέπει, του είπε η Ίσιδα, να μαζέψει το σπέρμα του μέσα στα χέρια του.
Ο Horus τελικά κατάφερε να κάνει αυτό που τον συμβούλεψε η μάνα του, χωρίς να τον καταλάβει ο Seth. Αμέσως η Ίσιδα κόβει τα χέρια του ξάδερφου και τα ρίχνει στο νερό όπου και τα τρώει ο κροκοδειλάκιας θεός Sobek. Επιπλέον η Ίσιδα προκαλεί οργασμό στο γιο της για να μαζέψει το σπέρμα του μέσα σ΄ένα δοχείο και κατόπιν να το ραντίσει στα μαρούλια, που ο Seth τρώει συνήθως, για να το καταπιεί, χωρίς να το καταλάβει.
Ο Seth σίγουρος ότι έχει υποτάξει σεξουαλικά τον Horus, το φέρει ως επιχείρημα μπροστά στη συνέλευση των θεών, για να πάρει την κληρονομία του Osiri, αφού είναι ο πιο δυνατός. Το επιχείρημα γίνεται δεκτό από τη συνέλευση, που αποδοκιμάζει τον Horus. Ο ξάδερφος όμως διαμαρτύρεται και ισχυρίζεται ότι αυτός νίκησε τον Seth. Για να αποφασίσει ο Thoth, δίνει εντολή στο σπέρμα καθενός από τους δύο αντίδικους να φανερωθεί, για να μάθουν που βρίσκεται. Το σπέρμα του Seth απαντά, από τα βάθη του νερού, όπου πετάχτηκε, ενώ το σπέρμα του Horus φανερώνεται μέσα στο σώμα του Seth, και έτσι χάνει τελείως. Το σπέρμα, βγαίνει από το μέτωπό του με τη μορφή ενός χρυσού δίσκου (όχι αυτόν που πήρε η Πέγκυ), που στο εξής χρησιμοποιείται για καπέλο στο Thoth, το θεό της σελήνης (γιαξ).
Και μετά γκρινιάζεις για όσα συμβαίνουν στη δική σου οικογένεια, γκρρρροαρ!

3 comments:

ΠΑΥΛΟΣ said...

Βλέπω από καλό σόι κατάγεσαι, γιαυτό είσαι παιδί με αρχές!!!

Hfaistiwnas said...

Οκκκ απο αύριο σταματάω να μαλώνω με τους δικούς μου.. υπάρχουν και χειρότερα τελικά... μα πως μπερδέψατε έτσι τα μπούτια σας;;;

g for george said...

Κοίταξε, εφόσον το θέτεις έτσι, αισθάνομαι πως η δική μου είναι μια άκρως τυπική ελληνική οικογένεια.

Φαντάσου ούτε για σεξ δεν έχουμε μιλήσει ποτέ, πόσω μάλλον για σπέρμα :-D